Bouw een brug

Tussen je hart

En je ambities

Het aanbod van Soulful Leadership

Het aanbod van Soulful Leadership

Soulful Leadership biedt programma’s aan voor leiders, teams en organisaties. Niet vanuit een standaard methodiek, wel vanuit een eenduidige visie. In de verdiepende workshops kun jij als leider en leidinggevende jezelf verder ontdekken en ontwikkelen.

Programma’s op maat

Soulful Leadership Programma’s

Leiderschap van binnen naar buiten

Soulful Leaders

 

Ik help je om de leider te worden die je kunt en wilt zijn. Alleen als jij groeit, kan jouw team groeien en daarmee jouw organisatie ook. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Soulful MT - gemeente Hilversum

Soulful Teams

 

Ik help je een Soulful team te ontwikkelen. Vanuit vertrouwen en intrinsieke motivatie samenwerken, weten hoe je als team impact maakt en het team bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie.

Leiders organisatie meerwaarde

Soulful Organisaties

 

Ik geloof dat toekomstige succesvolle organisaties Soul & Business combineren. Daarom help ik om terug te gaan naar de kern, zodat de juiste ontwikkelingen op het juiste moment worden doorgevoerd.

Wil jij écht verdieping in je leiderschap? Tot de kern komen? Dan is de unieke aanpak van Soulful Leadership en de begeleiding van Mark een hele rijke ervaring en een absolute aanrader!

Ronald Molenaar | Manager Strategic Business & Finance bij Jumbo

Mark helpt je om tot de kern te komen. Om je eigen reis te maken, je binnenwereld te verkennen en op basis daarvan de verantwoordelijkheid te nemen om je eigen koers te bepalen.

Jos Vis | CEO en owner FCB Amsterdam

Maak een wandelafspraak

Nieuw zicht op jouw uitdagingen.

Gun jij jezelf een mooie wandeling om even afstand te kunnen nemen van jouw dagelijkse uitdagingen? Maak een (vrijblijvende) afspraak met Mark voor een moment van reflectie, inzichten en inspiratie op thema’s die nu relevant zijn voor jou.

Bel (06-40 52 44 81), mail (mark@soulfulleadership.nl) of vul het contactformulier in. Ik kijk uit naar een mooie Soulful Walk!