Wil je ook met hoofd en hart

richting kiezen?

Mijn professionele reis

It takes one to know one

Met Hoofd…

Ruim tien jaar heb ik in een groot aantal verschillende (inter)nationale organisaties mogen werken. Als professional, manager (MT lid) en als consultant. Van start-ups, familiebedrijven tot grote Corporates: ik heb alle kanten van de tafel gezien. Hierdoor weet ik goed hoe organisaties werken en wat de dagelijkse uitdagingen zijn van het management.

In het werk wat ik deed, kon ik mijn sterktes goed benutten. Met een helikopterview keek ik naar de organisatie, kon ik de strategie aanscherpen om hier vervolgens met duidelijke focus op te acteren.

In mijn werk als leidinggevende kwam ik erachter dat ik -naast de inhoudelijke uitdaging- veel energie kreeg van het begeleiden van de collega’s in mijn team. Ik ontdekte dat als medewerkers op de juiste plek zitten en zij werk doen waar zij hun talent in kwijt kunnen… hun hart sneller gaat kloppen en zij tot véél meer in staat zijn dan zij zelf denken.

En daar… daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

En Hart…

Na jaren in loondienst, maakte ik een belangrijke keuze… Ik volgde mijn hart en begon voor mijzelf. In deze reis heb ik emotioneel en financieel veel geïnvesteerd. Om mijzelf diepgaand te leren kennen (mijn eigen Soulful Leider te worden) en nog beter te leren hoe ik mensen hierin kan begeleiden.

In de afgelopen jaren heb ik in diverse coachtrajecten mensen mogen begeleiden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wat ik vanuit mijn eigen ervaring al wist en opnieuw merkte in de coachtrajecten zowel 1-op-1 als in teamverband: de rol én impact van leidinggevenden is enorm groot. Terwijl de aandacht hiervoor (nog) behoorlijk achter blijft. Daar wil ik mij dan ook op focussen.

It takes one to know one… Daarom help ik met Soulful Leadership leiders, managers (leidinggevenden) en ondernemers om vanuit een diepe verbinding met zichzelf, anders te durven denken, nieuwe kansen te zien én door te pakken. Als mens en als leider van een team of organisatie.

“Ik ga voor duurzame impact.”

Wil je kennis maken?

Soulful Walk

Het is een uitdagende tijd. Een tijd die jou ongetwijfeld voor uitdagingen stelt waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad. Een tijd waarin jouw leiderschap wordt gevraagd!

Tijdens de Soulful Walk nemen we samen de tijd om stil te staan bij jouw persoonlijke uitdagingen in het leiderschap. Waar sta je nu? Waar droom je van en waar wil je naartoe? Hoe kun je deze brug bouwen en wat heb je dan morgen te doen? De uitdagingen waar je voor staat kunnen over jou als leider gaan, maar ook over jouw team en organisatie (hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw medewerkers zich écht betrokken blijven voelen bij jouw organisatie).

De wandeling is een moment van reflectie. Ik help jou (vrijblijvend) om tot eerste inzichten en inspiratie te komen op de thema’s die NU relevant zijn voor jou.

Outside your head (the box), there is a world to discover. Your heart will lead you on this journey.

Mark Linde

Mijn persoonlijke reis

Vrije denker en doener

Ik ben een vrije denker en doener en kijk graag naar hoe iets anders, beter of leuker kan. 

Ik zie mijn werk als leiderschapscoach en adviseur als een ‘roeping’, waarin ik mensen mag begeleiden om vrijer te leven. Los te komen van alle angsten en belemmerende overtuigingen die je hebt meegekregen en vanuit deze vrijheid je leven vorm te geven.

In de afgelopen 4 jaar ben ik zelf door deze transformatie heen gegaan (en ben ik nog steeds op reis) en ben ik mij bewust geworden van het verschil tussen keuzes maken vanuit vrijheid of vanuit angst. Hierdoor kies ik nu steeds vaker voor wat ik écht wil, waar mijn hart sneller van gaat kloppen en wat ik wil neerzetten.

“Kiezen voor wat ik écht wil, daar ga ik voor”
Neem contact op

Jouw impact vergroten begint met een gesprek!

Plan een afspraak met Mark in en ontdek wat jijzelf, jouw team en jouw organisatie nodig hebben om meer impact te realiseren.