Van binnen naar buiten;

hoe word jij

een Soulful leider?

Verandering vraagt leiderschap
Soulful Leider – 1 op 1 coaching

Verandering vraagt leiderschap

Leiding geven aan anderen, vraagt allereerst om de beste leider voor jezelf te zijn. Wie ben jij als mens, wie ben jij als leider en hoe word jij jouw eigen Soulful leider?Soulful Leiderschap vraagt om diep in verbinding te zijn met jezelf. Om voorbij alle angsten en beperkende overtuigingen te kijken, zodat je meer vanuit de 3 “P’s ” kunt leven en werken.

√ Gebruik jij écht al jouw sterktes en talenten? Benut je deze volledig of is er nog veel groeiruimte? (Potentie)

√ Doe jij genoeg werk waar jouw hart sneller van gaat kloppen? (Passie)

√ Werk jij aan iets groters waaruit jij een diepere voldoening haalt? (Purpose)

Ik help je om de leider te worden die je kunt en wilt zijn. Alleen als jij groeit, kan jouw team groeien en daarmee jouw organisatie ook. Ben jij klaar voor de volgende stap?

You must be the change you wish to see in the world.
– Mahatma Gandhi

Waar ik mee help

Een persoonlijke reis

Ik verbind mij met jou en luister naar jouw verlangens. We onderzoeken werksituaties en gaan op zoek naar patronen, zo krijg jij beter inzicht in wie jij bent, hoe jij handelt en en hoe je dit anders kunt doen. Elk traject is een persoonlijke reis en maken we daarom samen op maat. Thema’s waar ik regelmatig mee werk zijn:

De leider in mij

Meer Impact

Je hebt beperkte tijd en energie: hoe vergroot je jouw impact? Maak de stap van ‘time management’ naar ‘timing management’. Het juiste doen op het juiste moment.

Meer Betekenis

Het leven gaat ‘zijn gangetje’, het meeste heb je wel ‘voor elkaar’ en toch voelt het alsof er meer is. Je hebt het gevoel dat je keuzes moet maken, maar je weet niet hoe en zoekt meer betekenis.

Meer Passie

Je hebt hard gewerkt om te komen waar je bent. Nu ben je daar, maar hoe zorg je ervoor dat je passie in je werk houdt en je jouw sterktes blijft inzetten? Ontdek het.

De leider voor anderen

Anderen in hun kracht

Jouw medewerkers in hun kracht zetten. Hoe vindt je de juiste balans tussen uitdagen en stimuleren? En wat is jouw rol hierin? Leer hoe je dit anders kunt doen.

Effectiever communiceren

Hoe communiceer jij? Hoe kom je over en wat bereik je daarmee? Je wil meer inzicht in hoe je effectiever kunt communiceren. Vanuit wie jij bent, jouw boodschap en oog voor de ander.

Authentiek leiden

Wat is nu écht een stijl die bij je past, waarbij je in jouw kracht staat om mensen te (bege)leiden? Welke valkuilen kom je tegen en hoe ga je daarmee om?

Het traject met Mark was enorm waardevol. Ik heb een grote stap gemaakt in mijn persoonlijk leiderschap; ik weet nu wat écht belangrijk voor mij is en dat helpt om mijn eigen richting te kiezen.

Daniel Heijnen (Head of digital – Mars)

Neem contact op

Jouw impact vergroten begint met een gesprek!

Plan een afspraak met Mark in en ontdek wat jijzelf, jouw team en jouw organisatie nodig hebben om meer impact te realiseren.