Een Soulful team.

Energiek. Bevlogen. Met impact.

Hoe creëer je dat?

Soulful MT - gemeente Hilversum
Soulful Teams – Team coaching

Zet jouw team(s) in hun kracht

Als leider van een team kan het een flinke uitdaging zijn om een krachtig team te bouwen en in stand te houden. Hoe zorg je ervoor dat je jouw team in hun kracht zet, zodat zij een optimale prestatie kunnen leveren en met meer plezier en energie naar hun werk gaan?

√ Misschien ben je nog te vaak uitvoerend bezig? 

√ Loop je continu de gaten dicht?

√ Verlies je tijd en energie aan een overvolle agenda vol met vergaderingen? 

√ Of zie je dat jouw team niet goed communiceert en dat er onderling vertrouwen ontbreekt?

Ik help je een Soulful team te ontwikkelen. Een Soulful team bestaat uit medewerkers die in vertrouwen samenwerken, intrinsiek gemotiveerd zijn, weten hoe zij persoonlijke impact maken en hoe zij als team bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. 

Great things in business are never done by one person. They are done by a team of people.

Steve Jobs

Waar ik mee help

Een bevlogen team met grote impact?

Het bouwen en doorontwikkelen van een Soulful team vraagt enerzijds om vanuit diep vertrouwen samen te werken en anderzijds om te weten waar je als team voor gaat en voor staat. Als leiderschapscoach begeleid ik teams in workshops of verandertrajecten om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Als leiderschapsadviseur faciliteer ik het proces en geef (strategisch) advies om de missie en de koers van (MT)teams scherp te stellen.

Wat werkt het beste voor jou?

Coaching

Vanuit vertrouwen samenwerken

Het vergroten van betrokkenheid (en bevlogenheid) begint met ‘in gesprek gaan’. Dat gaat niet alleen over ‘praten’. Het gaat over écht verbinding maken. Leren hoe je naar elkaar kunt luisteren. Begrijpen welke patronen van jou en welke van de andere teamleden zijn. Over hoe je patronen kunt doorbreken en betekenisvolle gesprekken kunt voeren. 

Door op deze manier te werken ontstaat er meer vertrouwen, zijn medewerkers meer gemotiveerd, steunen zij elkaar en behalen zij meer succes. Vanuit mijn rol als coach begeleid ik jou en jouw team in deze ontwikkelstap. Samen kijken we naar de vorm die het meest geschikt is. 

Advies

Vanuit een heldere koers impact vergroten

Teams hebben een grotere impact als zij weten waar ze aan bijdragen, welke rol zij in de organisatie spelen en hoe ieder teamlid op persoonlijk niveau een rol speelt. Weet het team waarom ze bestaan en welke bijdrage zij leveren aan de organisatiedoelstellingen? En belangrijker nog: varen zij dezelfde koers en is deze voor iedereen helder? 

Vanuit mijn rol als adviseur faciliteer ik het proces en kan ik proactief adviseren in de te varen koers en de teamdoelstellingen en processen/structuren die ervoor zorgen dat jouw team meer impact maakt. Samen kijken we naar de vorm die het meest geschikt is voor jouw team. 

Maarten Frenk

“Er is een Wij gevoel ontstaan; alle MT leden voelen dat ze betrokken zijn en dat hun leiderschap als individu nodig is om als team samen de organisatie verandering vorm te geven.”

 

Maarten Frenk | Hoofd IT & Facility | Gemeente Hilversum

neem contact op

Jouw impact vergroten begint met een gesprek!

Plan een afspraak met Mark in en ontdek wat jijzelf, jouw team en jouw organisatie nodig hebben om meer impact te realiseren.