Soulful Walks

Wat wil jij in

beweging brengen?

1 op 1 wandelingen

Kom in beweging;
juist nu!

Het is een uitdagende tijd. Een tijd die jou ongetwijfeld voor uitdagingen stelt waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad. Een tijd waarin jouw leiderschap wordt gevraagd!

Tijdens de Soulful Walk nemen we samen de tijd om stil te staan bij jouw persoonlijke uitdagingen in het leiderschap. Waar sta je nu? Waar droom je van en waar wil je naartoe? Hoe kun je deze brug bouwen en wat heb je dan morgen te doen? De uitdagingen waar je voor staat kunnen over jou als leider gaan, maar ook over jouw team en organisatie (hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw medewerkers zich écht betrokken blijven voelen bij jouw organisatie).

De wandeling is een moment van reflectie. Ik help jou (vrijblijvend) om tot eerste inzichten en inspiratie te komen op de thema’s die NU relevant zijn voor jou.

Wil jij de tijd nemen om even stil te staan om met hernieuwde inspiratie vooruit te kunnen? Dan nodig ik je graag uit voor een 1-op-1 wandeling; een Soulful Walk!

soulful-walk-mark-linde

Purpose. Passie. Potentie.

Geloof in je dromen. Volg je hart. Doe waar je ongelofelijk goed in bent.
Mark Linde Soulful Leadership
De Soulful Walk

Hoe het werkt

De Soulful Walk is voor alle leiders (directeuren/CEO’s) en managers die weten dat zij afstand willen of misschien wel moeten nemen van hun dagelijkse uitdagingen. Om beter zicht te hebben op waar zij zelf staan, voor welke uitdagingen ze staan met hun team en organisatie en hoe zij hier de juiste keuzes in kunnen maken. Praktisch over de wandeling:

  • Het enige criterium: je geeft leiding.
  • We nemen ca. anderhalf uur de tijd.
  • Op een locatie in de natuur bij jou in de buurt.
  • De wandeling is geheel vrijblijvend.

 

Aan de Soulful Walk zijn dus geen kosten verbonden. Zie het als een mooie eerste kennismaking met mij, mijn missie en mijn werkwijze vanuit Soulful Leadership. Wil je meer weten over mij? Klik op de button!

Deze leiders kwamen al in beweging

Maak een wandelafspraak

Nieuw zicht op jouw uitdagingen.

Gun jij jezelf een mooie wandeling om even afstand te kunnen nemen van jouw dagelijkse uitdagingen? Maak een (vrijblijvende) afspraak met Mark voor een moment van reflectie, inzichten en inspiratie op thema’s die nu relevant zijn voor jou.

Bel (06-40 52 44 81), mail (mark@soulfulleadership.nl) of vul het contactformulier in. Ik kijk uit naar een mooie Soulful Walk!