Matthijs Kettelerij 

Zelfstandig ondernemer – (PR Manager, persvoorlichter o.a Unicef)

Matthijs heeft in juli deelgenomen aan het Soulful Leadership Retreat. Hieronder lees je meer over zijn ervaringen.

 

Hoe heb je het Soulful Leadership retreat ervaren?

Het was magisch! Het heeft echt mijn innerlijke vuur opgelaaid, ik voel weer meer vertrouwen en ik weet beter welk pad te bewandelen. Zo waardevol. Ook was de sfeer onderling fijn, mede doordat we in de oefeningen veel deelden en daar feedback op kregen. Die kwetsbaarheid zorgde voor extra verbinding, inzicht en high vibes. En als kers op de taart was de locatie (veel buiten) heerlijk en rustgevend. Mij heeft het een energieboost gegeven!

 

Wat heb je meegenomen uit het Soulful Leadership retreat?

Dat ik nav alle gesprekken bevestigd wordt in mijn keuzes die ik gemaakt heb en de stappen die ik gezet heb. Dat het tijd is voor verandering en elke ervaring je rijker maakt. Dat het Soul Compass echt de verschillende sterktes en waarden aan elkaar koppelt en bijna een compleet plaatje maakt in jouw eigen woorden en vanuit jouw eigen gevoel. Dat ik rust en balans moet nemen en eigen tijd ga pakken.

  

Hoe heb je de begeleiding van Mark ervaren?

Mark is een luisterende observerende coach die de juiste dingen zei en het programma niet de boventoon liet voeren. Je merkt dat hij soulful leadership volledig is en weet wat mensen nodig hebben maar hen vaker helpt hen dit te ontdekken ipv ze dit direct te vertellen.

 

Wat maakt het Soulful Leadership retreat anders dan andere trainingen / opleidingen die je hebt gedaan?

De meeste trainingen zijn leuk op de dag zelf en een week erna en dan verwaterd het. Iedereen stapt weer in de trein die altijd hetzelfde rijdt. Verandering is moeilijk. Nu een week later zie ik de waarde en het onderscheidende van het soul compass.