1 daagse Workshop

Soulful Leadership

Jouw volledige potentie benutten

Workshop
Soulful Leadership

1 dag (van 9.00u – 17.00u)

Max. 6 deelnemers

Omgeving Utrecht

Vrijdag 10 september 2021

295,- excl. btw

Ontdek waar én hoe jij het verschil kunt maken en besteed meer tijd aan datgeen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Kom naar de Soulful Leadership workshop!

Don’t cheat the world of your contribution. Give it what you have got.
– Steven Pressfield

Herken je dit?

Je voelt dat er ‘meer in je zit’.. maar wat dit precies is en hoe je dit vormgeeft is nog niet duidelijk en daardoor lukt het je niet om een grote stap verder te zetten in jouw (persoonlijk) leiderschap.

Je stuurt je team aan zoals je dat geleerd hebt of in de loop der tijd jezelf hebt aangeleerd, maar je weet dat je nog niet in staat bent om de volledige potentie van jouw team te benutten. Je bent nog niet waar je wil zijn met jouw team.

Je werkt hard, maar je komt altijd tijd en ruimte tekort voor je gevoel om echt het verschil te maken als leider.

Verdiepend inzicht in jouw leiderschap

Inhoud van de workshop

Vanuit zowel mijn eigen werkervaring, als vanuit de managers en leiders die ik mag begeleiden is het duidelijk dat het uitdagend is om je eigen potentie en dat van jouw team volledig te benutten. Wat we vaak niet doorhebben, is dat we onszelf in de weg zitten. We hebben allemaal beperkende gedachten, overtuigingen en gedragspatronen ontwikkeld, die het lastig maken om onze volledige potentie te benutten.

Deze verdiepende workshop; Soulful Leadership, geeft jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in jouw belangrijkste sterktes. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwde Strengths Finder (van Gallup), krijg jij inzicht in jouw belangrijkste talenten. Indien je de test recent al een keer zelf hebt gedaan, neem je het rapport mee.

We besteden uitgebreid aandacht aan 3 sterktes waarvan jij voelt dat er nog veel ontwikkelruimte zit en die je veel sterker wil inzetten. Je visualiseert hoe het is om deze sterktes volledig te benutten. Vervolgens kijken we naar jouw beperkende gedachten, overtuigingen en gedragspatronen. Welke 3 staan voor jou het meest in de weg om jouw sterktes optimaal in te zetten?

Hoe kom je van al deze inzichten tot ander gedrag? Je maakt (onder begeleiding) jouw eigen plan van aanpak. Wat is het nieuwe gedrag, volledig in lijn met jouw sterktes, dat jij nog meer wil laten zien? Wat wil je minder doen en waar wil je mee stoppen? Vanuit hier bepaal je welke hulp je hierbij nodig hebt en wat jij zelf concreet te doen hebt in de komende periode.

Hierdoor ben je als Soulful Leider in staat om de verantwoordelijkheid te nemen over jezelf en de omgeving waarin je je beweegt. Je hebt na deze dag haarscherp waar en hoe jij het verschil kunt maken en je besteed meer tijd aan waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Voor leiders en managers die

ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling

een volgende stap willen zetten in hun leiderschap

open staan voor hoe ze daar kunnen komen

bereid zijn om te handelen naar wat ze leren

Wat je kunt verwachten

verdiepend inzicht in waar en hoe jij het verschil kunt maken

je voelt waar jouw hart sneller van gaat kloppen

je komt tot concrete keuzes zowel in werk als privé

wat ga je meer doen, wat ga je minder doen en waar stop je mee?

Wil jij écht verdieping in je leiderschap? Dan is de unieke aanpak van Soulful Leadership en de begeleiding van Mark een hele rijke ervaring en een absolute aanrader!

Ronald Molenaar | Manager Strategic Business & Finance bij Jumbo

Mark helpt je om tot de kern te komen. Om je eigen reis te maken, je binnenwereld te verkennen en op basis daarvan de verantwoordelijkheid te nemen om je eigen koers te bepalen.

Jos Vis | CEO en owner FCB Amsterdam

Soulful Leadership werkt o.a. voor:
Heb je een vraag over deze workshop?

Neem contact op 

Heb je een vraag over deze Soulful Leadership workshop? Bel dan met Mark op 06-40 52 44 81 of stuur een e-mail naar mark@soulfulleadership.nl

Ik kijk uit naar een mooie workshop op vrijdag 10 september 2021!

Wil jij verdiepend inzicht in jouw leiderschap?

Inschrijfformulier