Plan een afspraak

Leuk dat je kennis wil maken!

Tijdens deze online kennismaking kijken we samen naar de belangrijkste uitdagingen in jouw leiderschap en waar je nu toe wilt bewegen. Je hoort ook meer over de werkwijze van Soulful Leadership.

Laat hieronder jouw gegevens achter en je krijgt een mail om een belafspraak in te plannen.

  1. Plan online kennismaking.

  Tijdens deze online kennismaking kijken we samen naar de belangrijkste uitdagingen in jouw leiderschap en waar je naartoe wil bewegen. Je hoort ook meer over de werkwijze van Soulful Leadership.

  2. Krijg een voorstel op maat

  afhankelijk van jouw leiderschapsvraag; of deze gericht is op jouw persoonlijke leiderschap of leiderschap met jouw team of organisatie, krijg je een voorstel op maat. Een plan van aanpak op hoofdlijnen (inclusief opzet van de verschillende sessies en financiële investering).

  3. Start van de reis 

  Tijdens het traject – of het nu 1 op 1 of samen met jouw team is – is er veel ruimte voor feedback, oefeningen en krijg je inspiratie aangereikt om de stappen te zetten die je voor ogen hebt.

  Deze leiders gingen jou voor…

  SOULFULL LEADERSHIP WERKT VOOR:

  10 rake vragen om jouw impact te vergroten

  Stel jezelf de 10 leiderschapsvragen die elke leider zichzelf moet stellen

  Wil je weten hoe je jouw impact vergroot  als leider? Er zijn 10 rake vragen die elke succesvolle leider zichzelf kritisch moet stellen. Download hier de kaartenset.

  De 10 rake vragen zijn gebaseerd op gesprekken met meer dan 50 inspirerende leiders én honderden coachingsessies.

  10 Rake vragen voor leiders
  Soulful Leadership nieuwsbrief

  Wil jij je voortdurend blijven ontwikkelen als leider? 

  Je ontvangt eenmaal per maand een mail boordevol inspiratie en je wordt op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod van Soulful Leadership.

  Inspiratie in je inbox!