Soulful Leadership

Bewust.
Moedig.
Inspirerend.

De missie van Soulful Leadership

Soulful Leadership helpt leiders te worden wie ze écht zijn. Zodat zij vanuit bezieling, inspiratie en moed durven te leiden.

We verbinden deze leiders met elkaar, zodat ze elkaar inspireren en elkaar versterken.

Zo dragen we bij aan het ontstaan en versterken van wenselijke organisaties. Organisaties die we onszelf toewensen. Voor onze kinderen en onze kleinkinderen.

Jouw volgende stap begint hier

Plan een online kennismaking in. Tijdens deze online kennismaking kijken we samen naar waar jij nu staat in jouw leiderschap en waar je naartoe zou willen. Je krijgt meer te horen over de werkwijze en hoort de eerste ideeën tot oplossingen bij jouw vraagstuk.

Mijn weg als Soulful leider

Mijn professionele reis

Hoi, ik ben Mark, oprichter en coach bij Soulful Leadership.  Ik heb Soulful Leadership opgericht om bij te dragen aan meer bezieling in leiderschap en organisaties. Omdat ik geloof dat dit écht noodzakelijk is.

Terugkijkend naar mijn eigen pad heeft elke stap bijgedragen om te komen waar ik nu ben.

Ruim tien jaar heb ik als consultant en MT-lid bij allerlei verschillende organisaties gewerkt. Van start-ups tot grote corporate organisaties en alles ertussenin. In deze periode heb ik een talent ontwikkeld om snel en effectief te scannen hoe organisaties werken en waar de uitdagingen liggen. 

Ik kwam er steeds beter achter dat ik -naast de inhoudelijke uitdagingen die ik bij elke organisatie kreeg- enorm veel energie haalde uit het begeleiden van mijn teams. Fantastisch om te ervaren hoe je mooie resultaten kunt bereiken als iedereen in zijn kracht wordt gezet en er échte verbinding is. 

Wat ik in deze jaren heb geleerd is het belang van leiderschap. Maar ook dat er in veel organisaties nog beperkte aandacht is voor leiderschap. 

Een paar jaar geleden maakte ik de keuze om mijn passie te volgen. Ik werd zelfstandig ondernemer. In die rol heb ik inmiddels al veel leiders gecoacht in hun persoonlijk leiderschap en om samen met hun teams en organisaties meer impact te maken.  

Mijn persoonlijke reis

Ik ben steeds meer vrij in mijn denken en doen. Daardoor ben ik doorlopend bezig met hoe iets sneller, beter of leuker kan. Ik geloof niet in beperkingen. Daarom zie ik mijn rol als leiderschapscoach ook echt als een roeping: het is prachtig om te zien hoe de leiders die ik coach steeds meer gaan inzien dat alles mogelijk is.

Zelf ben ik in de afgelopen vier jaar de uitdaging goed aangegaan. Ik ben mijn beperkende angsten onder ogen gekomen en ervaar daardoor een veel hogere mate van vrijheid. En die reis zet ik nog steeds door. Elke dag weer. Bewust.

 

Mijn belangrijkste lessen

Ik heb de afgelopen jaren in mijn persoonlijk leiderschap ontzettend veel geleerd. Een aantal lessen zijn zo fundamenteel, dat deze de basis vormen vanuit waar ik leef.

Ik vertrouw op mijn hart (gevoel en intuïtie) en gebruik mijn hoofd om daar te komen waar ik naartoe wordt geleid.
Ik neem 100% de verantwoordelijkheid voor mijn leven. Vanuit hier kan ik altijd keuzes maken.
Ik weet dat kwetsbaarheid tonen krachtig is.

Mijn Soul

Ik hou van bewegen. Van een prachtige bergwandeling tot een potje padel.
Ik hou van natuur. Het liefst leef ik buiten en geniet ik van alle elementen.
Ik hou van muziek, er gaat geen dag voorbij dat ik niet naar muziek luister of muziek maak.
Ik hou van schrijven, van een toekomstvisie tot een gedicht.
DSCF7277

Zo word jij de leider die je écht bent

1. Plan online kennismaking.

Tijdens deze online kennismaking kijken we samen naar jouw belangrijkste uitdaging en waar je nu staat. Je hoort ook meer over de werkwijze.

2. Ontvang een voorstel op maat

voor jouw persoonlijke leiderschapsreis. Hierin lees je de transformatie terug die jij wil doormaken met een plan van aanpak (inclusief opzet van de verschillende sessies en financiële investering).

3. Start van jouw reis.

Je krijgt tussen de sessies door feedback, oefeningen en inspiratie aangereikt die jou helpen om de stappen te zetten die je voor ogen hebt.

Soulful Leadership nieuwsbrief

Wil jij je voortdurend blijven ontwikkelen als leider? 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Soulful Leadership.

Je ontvangt eenmaal per maand een mail boordevol inspiratie en je wordt op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod van Soulful Leadership.

Inspiratie in je inbox!